Meistä /about us

cropped-cropped-koirakuvia166.jpg

Meillä asustaa tällä hetkellä 11 alaskanmalamuuttia, 4 suomenlapinkoiraa, saluki ja  kaksi siperianhuskyä.

Kasvatamme pienimuotoisesti alaskanmalamuutteja sekä suomenlapinkoiria. Kaikki koirat ovat meille ensisijaisesti perheenjäseniä. Koirat elävät meillä pennusta vanhaksi saakka, ja vaihtaa kotia ainoastaan jos lauman vaihto on paras ratkaisu koiralle/laumalle. Sijoituskodit  ovat meille siksi tärkeä lisäresurssi koirien jalostamisessa eteenpäin.

Minä, Kristiina, olen toiminut vuosien saatossa aktiivisesti alaskanmalamuuttiyhdistyksen jalostustoimikunnassa, mutta jättänyt pestin muiden kiireiden vuoksi 2016.

Perheeseemme on kuulunut koiria vuodesta -85 alkaen, jolloin sain ensimmäisen lapinkoiran.

Ensimmäinen malamuutti pentueeni syntyi vuonna 1999. Tänä vuonna tulee siis 20 vuotta täyteen kasvattajana.

Kasvatuksessa meille tärkeitä asioita ovat koirien terveys, luonne sekä rodunomaisuus. Käytämme jalostukseen ainoastaan tutkittuja ja riittävän terveitä yksilöitä, joilla on tasapainoinen luonne.

Harrastuksiimme kuuluvat näyttelyt sekä valjakkoajelut malamuuteilla ja huskyillä lähinnä omaksi iloksi. Joidenkin koirien kanssa on kisoissakin käyty, ja tuloksia saatu, mutta viime vuosina on kisaaminen jäänyt muiden kiireiden alle. Syksyllä 2017 oma tytär starttasi ekoissa valjakkokisoissaan malamuuteilla, ja on jatkanut vuoden 2018 puolella kisaamista.

Asumme Pälkäneelle, pienessä kylässä lähellä Tamperetta.

Tervetuloa tutustumaan koiriimme!

Kennelimme facebook sivulta löydät ajankohtaisia kuvia ja uutisia

At the moment we have 11 Alaskan Malamutes, 4 Finnish Lapphunds, Saluki and 2 Siberian huskies.

We think that the most important things at the breeding are: the health of the dogs, good character and typical structure for the breed. For breeding we only use dogs which have balanced character and have had hips, elbows and eyes checked healthy.

In breeding we value good genes over quantity. Puppies grow with our family and our other dogs. Our hobbies with the dogs are sledding and weight pulling during the winter time (with malamutes). During summertime the dogs pull lighter bike or they just have other kind of fun with us. We are also active with dog shows.

We breed Alaskan Malamutes and Finnish Lapphunds at Pälkäne, in a small village near Tampere (Finland).

Bearvvis kennel/Kristiina Korppi

+35840 5208878/ bearvvis@bearvvis.com

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.