BIS, BISV,C.I.B,C.I.B-V, FI&EE< Mva/Ch, FI & EE&, LT Vmva, LV Vmva/ch, Balt Vmva/ch EE Jmva/Jch ,HeVW-22 PMVV-22 , EUVV-23,AGRIAVW-23, EEVW-23, LVVW-23 Bearvvis Be Northern Explorer "Mökö" REK3"Mökö" REK3

Mökö Liettua 2023 BIS veteraani

Syntynyt/Born: 21.5.2014

Isä/sire: Fi Mva/Ch Bearvvis White Frost

Fi Mva/Ch Bearvvis White Frost

Emä/dam: Silak

Silak

HD: B/ Ofa:Good

ED:0/0

Silmät/eyes: Ok 9/2022

PN: Normal ( vanhempien kautta/clear by parentage)

LC:Kantaja, Long coat carrier

Sukutaulu/pedigree

Mökö on Silakan ja Frostin ensimmäisestä pentueesta kotiin jätetty valjakon vahvistus. Mökö on luonteentaan innokas, iloinen ja energinen malamuutti ja vetohommissa yleensä kärjessä. Mökö on myös pärjännyt näyttelyissä ja valmistunut niin kansainväliseksi muotovalioksi kuin myös uusimman tittelin saavuttanut, eli Suomen veteraanivalio.

Mökö osallistui  tyttäreni kanssa hänen junnuluokassa sulanmaan kisoihin syksyllä 2017. Hienosti kisat sujuivat ja Mökö juoksi kärjessä Nafin kanssa. Kisoja on sittemmin ollut lisää.

Mököllä on  2 pentuetta, 2018 vuoden lopussa syntyneessä pentueessa First-Rate kennelissä yksi uros ja 2019 Nafin kanssa 7  pentua.

Mökö oli BIS 1 27.7.2019 Hyvinkäällä kr-näyttelyssä! ja BIS 3 Ssky:n erikoisnäyttelyssä! Sekä vuoden näyttelykoirakisassa pääsi 100 kauneimman joukkoon ja sitä myöten champions of  champions – gaalaan 2020.

Mökö saavutti uusimman tittelinsä, Suomen veteraanivalion, nopealla aikataululla kesällä 2022 ja on sijoittunut myös pari kertaa BIS veteraanikehässä, sekä kerran myös ryhmässä. Mökö saavutti myös Viron veteraanivalion arvon 2022 , sekä kaksi voittajatitteliä voittajanäyttelyistä. Mökö kutsuttiin vuoden päätteeksi veterans of veterans gaalaan helmikuussa 2023.

Tammikuussa, 2023 Kaunasissa, Mökö sijoittui upeasti BIS veteraaniksi asti ja sai samalla kansainvälisen veteraanimuotovalion arvon, sekä Liettuan veteraanivalion arvon. Helmikuussa Mökö osalllistui pitkästä aikaa ryhmänäyttelyyn ja siellä ylsi hienosti vitosryhmän toiseksi ja kauneimmaksi veteraaniksi lauantaina Jämijärvellä. Mökö on sittemmin saavuttanut useamman muun sijoituksen, joista hienoin Agria show:ssa Tanskassa, ollen BIS 2- veteraani!

Mökö Veteran Of Veterans 2023 tapahtuma. Kuvaaja Viivi Keinonen