Pentuja/puppies

 Alaskanmalamuutin pentuja odotetaan viikolle 12!

Pentue 1:

Pentueen isä:

Pentueen emä:

Bearvvis Nanganartok

Suunniteltu pentue  Tatqiqin ja Nangan kanssa.  Nanga kantavana! laskettu aika viikolla 12

Pentueeseen odotetaan vanhaa hyvää rotutyyppiä ja hyviä työskentelyominaisuuksia. Pennut aktiivisiin ulkoileviin koteihin, lenkkiseuraksi, näyttelyihin ja/tai rodun omaisiin kokeisiin. Pennuille etsimme aina niille sopivimman kodin.

Etsimme mahdolliselle narttu pennulle sijoituskotia.

Tarkemmin voit lukea koirista niiden omilta sivuilta. Yhdistelmän sukutaulu

Pentue 2:

Silak

Suunnitelmissa astuttaa “Silakka” veteraani kasvatillamme “Nukalla” . Silakan talvijuoksu ei ollut niin vahva että asutusta olisi päästy toteuttamaan. Suunnitelmat siirtyi seuraavaan juoksuun.

Silakalla (Silak) on näyttelyistä cacib,serti ja pari vara-sertiä, vähäisillä näyttelykerroilla. Silakan aiemmista pentueista on näyttelyissä ja vetohommissa menestyneitä jälkeläisiä mm. “Mökö” (FI & Ee Mva, EE Jmva Bearvvis Be Northern Explorer), “Savu” (Fi Mva Bearvvis Alaskan Thunder)

“Nuka” Fi Mva/Ch Bearvvis Snowman

“Nuka” Fi mva Bearvvis Snowman on meidän edesmenneen Kamin poika. Nuka on luonteeltaan rauhallinen, tasapainoinen, helppo uros ja kooltaan keskikokoa. Nukalla on on yksi pentue, jossa on ulkomuodoltaan hyvin rotutyypillisiä jälkeläisiä. Luonteet on mukavia myöskin näissä jälkeläisissä. Nuka on jo yli kymmenen vuotias terve uros, jolle toivomme lisää jälkeläisiä.

Odotamme yhdistelmään tyypillistä kokoa ja näköä, sekä työskentelykykyä. Yhdistelmän sukutaulu

Bearvvis kennel/ Kristiina Korppi

puh/tel.+358405208878 /bearvvis@bearvvis.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *