In memoriam FI & EE Mva/Ch EE Vmva Bearvvis Nana´s First ”Nafi” REK3

Nafi 5 viikkoa/weeks

Nafi 5 viikkoa/weeks

Pellolla 25.3 005

Nafi 03.2014

Fi Mva ”Nafi” 7/2017

Nafi 3/2018

S.15.6.2012-4.7.2022

Isä/sire: FI MVA SE MVA PMV-11 White Fang Inditarod

C.I.B CSSP CH PL CH SL CH EUW-08 White Fang Inditarod

Emä/dam: FI MVA EE MVA Bearvvis Snow Queen

FI &EE Mva /Ch Bearvvis Snow Queen ”Nana”

Silmät/eyes:  4.2.2021 Ok

Lonkat/ HD: B, Kyynärpäät ED: 0/0

PN testi/PN-test: Normal

LC: Kantaja, Long coat carrier

Sukutaulu/pedigree

Nafi oli laumaamme jätetty ”kamilainen” ja oli  Kamin lapsenlapsi. Nafi  kehittyi  fyysisesti hitaasti, mutta varmasti. Valioksi Nafi tuli kesällä 2017, ja onkin nyt vanhempana parhaimmillaan fyysisesti. Nafi oli erinomainen liikkuja ja valjakkohommissa esitti erinomaista työskentelyä sekä toimi myös kärkikoirana. Nafi osallistui tyttäreni kanssa junioriluokkaan sulan maan kisoissa Jämillä (2017), juosten kärjessä yhdessä Mökön kanssa. Kisa meni hienosti, joten jatkoa tuli kisoihin.

Nafi sai ensimmäisen pentueensa kesällä 2015. Siitä kotiin jätettiin tytär ”Nanga” ja sijoitettiin toinen narttu ”Halla” . Nafin toinen pentue vuodelta 2016 oli meidän Frostin kanssa, josta kotiin jätettiin ”Nuunu” ja ”Supi” , sekä sijoitetiin ”Nanuk”.  Kolmannesta ja samalla viimeisestä pentueesta kotiin jätettiin urospentu ”Nuuk” ja sijoitettiin Porin seudulle ”Hilla”.

Nafi jouduttiin yllättäen päästämään ikiuneen vähän reilun kymmenen vuoden iässä, kun emättimen ja peräsuolen väliin oli päässyt kasvamaan iso kasvain, jonka poisto ei olisi ollut helppo eikä etenkään lopputulos toimpumisesta varmaa, niin teimme kipeän päätöksen, kun kasvain painoi suolistoon ja esti kunnolla ulostamisen. Nafi vielä viimeisen kuukauden aikana sai menetystä näyttelystä.  Lepää rauhassa rakas Nafi.